Over ons

Het Gelukske Exterieur

Wie zijn wij?

Het Gelukske is ontstaan vanuit het geloof dat er behoefte is aan kwaliteitszaken waar je rustig iets kan eten en drinken in een mooi en gezellig kader.

Wij zorgen voor een aangename sfeer, zodat jij als gast kan genieten van al het lekkers, een goede babbel of misschien wel een nieuwe kennismaking! 🙂

Ons enthousiaste team ziet er elke dag iets anders uit, en ook ons keukenaanbod varieert. Zo is er op vrijdag, als aanvulling op de vaste kaart, telkens zelfgemaakt vegan gebak. Of wat dacht je van een nieuw lokaal biertje of een bekroonde gin? Laat je verrassen!

Onze geschenkmanden met streekproducten bestel je makkelijk vooraf via de webshop of telefonisch. Of breng ons een bezoekje en laat ze ter plaatse samenstellen! Alle producten zijn ook afzonderlijk te koop in onze ‘kluiswinkel’. 😉

Het Gelukske Oudenhove Over Ons Teamfoto

Ons team

Ons team ziet er elke dag iets anders uit.
Marleen, Sylvie, Nelly, Marianne, Leen, Carine, Nicole, Marc,
Vivianne en Elsie

Laat je verrassen

Ons aanbod varieert elke dag. Zo is er op vrijdag, als aanvulling op de vaste kaart, telkens zelfgemaakt vegan gebak. Of wat dacht je van een nieuw lokaal biertje of een bekroonde gin?

Het Gelukske Over Ons Laten Verrassen

Over onze producten

Via deze webshop kan je kennismaken met een deel van ons aanbod. Bestel onze manden met de streekproducten op voorhand of laat ze in de zaak zelf samenstellen!

We houden je graag op de hoogte via onze website.